Home / CURRENT AFFAIRS / Current Affair MCQ 21 June 2018 to 30 June 2018

Current Affair MCQ 21 June 2018 to 30 June 2018

1 The 12th National Statistics Day (NSD-2018) is celebrated on which date in India?
A. June 28
B. June 27
C. June 29
D. June 30
Answer: C

2 Which state announce Kanya Van Samruddhi Yojana recently?
A. Rajasthan
B. Punjab
C. Bihar
D. Maharashtra
Answer: D

3 Which state government has been awarded for reducing maternal mortality under Prime Minister’s Safe Motherhood Campaign?
A. Madhya Pradesh
B. Rajasthan
C. Uttar Pradesh
D. Rajasthan
Answer: A

4 Which country replaces India to Become World’s Largest Poor Population as per Brookings Report?
A. China
B. Pakistan
C. Nigeria
D. Afganistan
Answer: C

5 UN Micro, Small and Medium-sized Enterprises Day is celebrated on which of the following dates?
[A] 25 June
[B] 26 June
[C] 27 June
[D] 28 June
Correct Answer: C [27 June]

6 What is the initial subsidy approved by the government for MSMER clusters under its new Solar Charkha Mission?
[A] Rs. 200 Crore
[B] Rs. 550 Crore
[C] Rs. 700 Crore
[D] Rs. 950 Crore
Correct Answer: B [Rs. 550 Crore]

7 Which of the following state governments have launched Kanya Van Samruddhi Yojana recently?
[A] Rajasthan
[B] Maharashtra
[C] Gujarat
[D] Karnataka
Correct Answer: B [Maharashtra]

8 Which of the following states in India has maximum number of Unesco World Heritage Sites?
[A] Rajasthan
[B] Karnataka
[C] Maharashtra
[D] Tamil Nadu
Correct Answer: C [Maharashtra]

9 At present (June, 2018), which of the following state governments Disaster Management Authorities are working with Regional Integrated Multi-Hazard Early Warning System (RIMES)?
[A] Karnataka and Andhra Pradesh
[B] Odisha and Tamil Nadu
[C] West Bengal and Tamil Nadu
[D] Goa and Karnataka
Correct Answer: B [Odisha and Tamil Nadu]

10 Which of the following districts have topped the first Delta ranking released in June 2018 by NITI Aayog that captures incremental improvements of Aspirational districts on health, education and other development parameters?
[A] Ramanathapuram (Tamil Nadu)
[B] West Sikkim (Sikkim)
[C] Vizianagaram (Andhra Pradesh)
[D] Dahod (Gujarat)
Correct Answer: D [Dahod (Gujarat)]

11 The ‘IPledgefor9′ Achievers Awards are related to which of the following government schemes?
[A] Beti Bachao, Beti Padhao
[B] Pradhan Mantri Surakshit Matritva Abhiyan
[C] Pradhanmantri Ujjawala Yojana
[D] PradhanMantri Mudra Yojana
Correct Answer: B [Pradhan Mantri Surakshit Matritva Abhiyan]

12 Which of the following apps have been launched by government in June 2018 to track and trace missing and abandoned children in India?
[A] ReUnite
[B] Scout
[C] Rummage
[D] Pathway
Correct Answer: A [ReUnite]

13 What was the theme of Statistics Day – 2018?
[A] Statistics for Common Man
[B] Quality Assurance in Official Statistics
[C] Statistics for New India
[D] Statistics for Development
Correct Answer: B [Quality Assurance in Official Statistics]

14 What is India’s rank is 2018 Global Real Estate Transparency Index (GRETI)?
[A] 32
[B] 36
[C] 39
[D] 42
Correct Answer: B [36]

15 Which district has been ranked first in the NITI Aayog’s Delta ranking of Aspirational Districts Programme?
[A] Bijapur district in Chhattisgarh
[B] West Sikkim district in Sikkim
[C] Asifabad district in Telangana
[D] Dahod district of Gujarat
Correct Answer: D [Dahod district of Gujarat ]

16 Which state government has been awarded for reducing maternal mortality under Prime Minister’s Safe Motherhood Campaign?
[A] Madhya Pradesh
[B] Rajasthan
[C] Uttar Pradesh
[D] Punjab
Correct Answer: A [Madhya Pradesh ]

17 Who will lead Indian women’s team for the 2018 Women’s Hockey World Cup tournament in London?
[A] Sunita Lakra
[B] Rani Rampal
[C] Nikki Pradhan
[D] Gurjit Kaur
Correct Answer: B [Rani Rampal]

18 What is the India’s rank in the 2018 Global Real Estate Transparency Index (GRETI)?
[A] 35th
[B] 40th
[C] 66th
[D] 27th
Correct Answer: A [35th ]

19 The 12th National Statistics Day (NSD-2018) is celebrated on which date in India?
[A] June 28
[B] June 27
[C] June 29
[D] June 30
Correct Answer: C [June 29]

20 The Union Government has launched a mobile application “ReUnite” for which purpose?
[A] To track and trace bank defaulters
[B] To track and trace missing children
[C] to track and trace Sagarmala project
[D] to track and trace Swachh Bharat Abhiyan
Correct Answer: B [To track and trace missing children]

21 As per Mercer’s 24th annual Cost of Living Survey 2018, which is the India’s most expensive city?
[A] New Delhi
[B] Mumbai
[C] Bengaluru
[D] Chennai
Correct Answer: B [Mumbai]

22 The 2018 International Day in Support of Victims of Torture is observed on which date?
[A] June 27
[B] June 28
[C] June 26
[D] June 29
Correct Answer: C [June 26]

23 Who is the author of the book “Vedvigyan Alok”?
[A] Agnivarat Naishthik
[B] Vilas Nayak
[C] Alok Srivastav
[D] Indu Taneza
Correct Answer: A [Agnivarat Naishthik]

24 The Raneh waterfall is located on which river in Madhya Pradesh?
[A] Kali Sindh
[B] Narmada
[C] Ken
[D] Tapti
Correct Answer: C [Ken]

25 According to data on language released as part of Census 2011, which is the most spoken language in India?
[A] Marathi
[B] Bengali
[C] Telugu
[D] Hindi
Correct Answer: D [Hindi ]

26 Who has been sworn-in as the first-ever visually impaired judge of Pakistan?
[A] Yawar Ali
[B] Sana Afzal
[C] Yousaf Saleem
[D] Zubair Sabir
Correct Answer: C [Yousaf Saleem]

27 Who has broken the legendary Sriram Singh’s four-decade-old 800m National record at the 58th National Inter State Senior Athletics Championships 2018?
[A] Sangram Singh
[B] Jinson Johnson
[C] Arka Bhattacharya
[D] Mohammad Afsal
Correct Answer: B [Jinson Johnson]

28 Which flagship programme of Ministry of Shipping got ‘Gold Award’ in infrastructure sector in 52nd Skoch Summit 2018?
[A] Sagarmela
[B] Sagarmala
[C] Sagarmatha
[D] Sagarmatka
Correct Answer: B [Sagarmala]

29 To detect cervical cancer, a new technique “Liquid Based Cytology (LBC)” has launched in which state?
[A] Tamil Nadu
[B] Karnataka
[C] Haryana
[D] Punjab
Correct Answer: A [Tamil Nadu]

30 India has committed to increase its grant to $15 million to the Global Environment Facility (GEF). Who is the representative of India in the GEF Council?
[A] M S Mehta
[B] Chandra Shekhar
[C] Aparna Subramani
[D] Rama Choudhary
Correct Answer: C [Aparna Subramani]

31 Which state government has announced a new scheme ‘Kanya Van Samruddhi Yojana’?
[A] Punjab
[B] Mizoram
[C] Madhya Pradesh
[D] Maharashtra
Correct Answer: D [Maharashtra ]

32 Which committee has been constituted by the Maharashtra Government to study issues related to floating solar power plant at Ujani dam?
[A] Puneet Mehta committee
[B] Satish Chavan committee
[C] Akshita Patil committee
[D] Nidhi Patel committee
Correct Answer: B [Satish Chavan committee ]

33 The 2018 Kabir Mahotsav has started in which state to mark the 500th death anniversary of mystic poet and saint Kabir Das?
[A] Madhya Pradesh
[B] Rajasthan
[C] Uttar Pradesh
[D] Gujarat
Correct Answer: C [Uttar Pradesh]

34 The Raja Lakhamagouda dam is located in which state?
[A] Kerala
[B] Karnataka
[C] Tamil Nadu
[D] Andhra Pradesh
Correct Answer: B [Karnataka]

35 Which Indian Naval Ship is participating in the 26th edition of world’s largest multilateral naval exercise “RIMPAC -2018”?
[A] INS Satpura
[B] INS Sahyadri
[C] INS Vikramaditya
[D] INS Kamorta
Correct Answer: B [INS Sahyadri]

36 Question: Which district has got first place in the first delta ranking of Aspirational districts by the NITI Aayog?
(a) Pashchim Sikkim, Sikkim
(b) Asifabad, Andhra Pradesh
(c) Dahod, Gujarat
(d) Deoghar, Jharkhand
Answer: c

37 Question: According to data released by the Swiss bank recently, the amount of Indian account holders in the Swiss bank increased by 50 percent in 2017 to:
(a) 5,000 crores
(b) 7,000 crores
(c) 9,000 crores
(d) 11,000 crores
Answer: b

38 Question: The Prime Minister, Shri Narendra Modi,on June 29, 2018 met a group of ten tribal students who were a part of a team of the “Mission Shaurya” initiative of the Adivasi Vikas Vibhag of:
(a) Maharashtra
(b) Odisha
(c) Jharkhand
(d) Chhattisgarh
Answer: a

39 Question: Which of the following states has introduced the health ranking system of the districts?
(a) Rajasthan
(b) Karnataka
(c) Kerala
(d) Andhra Pradesh
Answer: a

40 Question: From the Bandhavgarh Tiger Reserve in Madhya Pradesh, Sundari, a tiger, was translocated to which of the following Tiger Reserve in June 2018?
(a) Sariska Tiger Reserve, Rajasthan
(b) Periyar Tiger Reserve, Kerala
(c) Dampa Tiger Reserve, Mizoram
(d) Satkosia Tiger Reserve, Odisha
Answer: d

41 Question: In which of the following countries, orange colored crocodiles have been discovered?
(a) Gabon
(b) Nigeria
(c) brazil
(d) Central African Republic
Answer: a

42 Question: Which of the following is related to the ‘Dublin Regulation’ which was in the news recently?
(a) Abortion legislation
(b) Refugees
(c) Trafficking of children
(d) Sexual violence against women
Answer: b

43 Question: Which is the first state in the country which has announced the virtual connection of 58 computed tomography and 18 MRI (magnetic resonance imaging) machines of various government hospitals?
(a) Tamil Nadu
(b) Karnataka
(c) Maharashtra
(d) Madhya Pradesh
Answer: a

44 Question: Which of the following institution has recently submitted the vision document called ‘IMPRESS’ to the government, with the objective of keeping research projects in sync with policy?
(a) ISRO
(b) DRDO
(c) Indian Institute of Science
(d) Indian Council of Social Science Research
Answer: d (Indian Council of Social Science Research – ICSSR has sent a vision document called IMPRESS-Impactful Policy Research in Social Sciences to the government)

45 Question: ‘Prompt Corrective Action Framework’ is related to which of the followings institutions?
(a) Securities and Exchange Board of India
(b) Reserve Bank of India
(c) Insurance Regulatory and Development Authority.
(d) Telecom Regulatory Authority of India
Answer: b

46 Question: 12 years old R. Praggnanandhaa is the world’s second youngest Grandmaster. Who is the world’s youngest Grandmaster?
(a) Viswanathan Anand
(b) Gary Kasparov
(c) Sergey Karjakin
(d) Magnus Carlsen
Answer: c

47 Question: Prime Minister Shri Narendra Modi inaugurated the Kabir Mahotsava in Magahar on June 28, 2018 on the occasion of 500th birth anniversary of Kabir. What is the name of District Headquarters where Maghar is situated?
(a) Manjhanpur
(b) Kasganj
(c) Khalilabad
(d) Navagadh
Answer: c (Magahar is in Sant Kabir Nagar District, whose headquarters is Khalilabad)

48 Question: Which of the following countries has proposed ‘Two Plus One’ mechanism with reference to India?
(a) China
(b) USA
(c) Iran
(d) Russia
Answer: a

49 Question: The Japanese’s Hayabusa-2 probe reached ‘Ryugu’ on June 27, 2018. What is Ryugu?
(a) Comet
(b) Asteroid
(c) Nebula
(d) Galaxy
Answer: b

50 Question: Which of the following High Court has recently ordered to set up ‘Environment Fund’, which is the first such instance in the country?
(a) Delhi High Court
(b) Patna High Court
(c) Guwahati High Court
(d) Madras High Court
Answer: d

51 Question: Which of the following Ministries organized ‘Tech-Thon’ on June 28?
(a) Ministry of Earth Sciences
(b) Ministry of Environment and Forests
(c) Ministry of Skill Development
(d) Ministry of Women and Child Development
Answer: d

52 Question: The Central Government approved establishment of additional 6.5 Million Metric Tonne (MMT) Strategic Petroleum Reserve (SPR) facilities at two locations, Chandikhol and Padur on June 27, 2018. These two places are located respectively in:
(a) Odisha and Karnataka
(b) Andhra Pradesh and Odisha
(c) Gujarat and Karnataka
(d) Andhra Pradesh and Gujarat
Answer: a

53 Question: On which of the following date was the UN Day for Micro, Small and Medium Enterprises organized?
(a) June 25
(b) June 26
(c) June 27
(d) June 24
Answer: c

54 Question: Every year June 29 is celebrated as the Statistics Day in India which is the birthday of:
(a) C.R.Rao
(b) Raj Chandra Bose
(c) Jayant Kumar Ghosh
(d) P. C. Mahalanobis
Answer: d

55 Question: Which of the following countries has been gifted Dronier Maritime Patrol Aircraft ‘DO-228’ by India?
(a) Seychelles
(b) Mauritius
(c) Maldives
(d) Singapore
Answer: a

56 Question: Which of the following fish has been given the scientific name ‘Tor Remadevii’ after 145 years?
(a) Monthly
(b) the ravens
(c) Kathla
(d) Hilsa
Answer: a

57 Question: Which of the following day was held on June 26?
(a) International Day against Drug Abuse and Illegal Trafficking
(b) World Cycle Day
(c) World Migratory Bird Day
(d) World Refugee Day
Answer: a

58 Question: As per the Union Ministry of Tribal Affairs, how many Van Dhan Kendra will be set up across the country?
(a) 2000
(b) 2500
(c) 3000
(d) 4000
Answer: c

59 Question: Which of the following state’s, Gondikan Gram Panchayat has passed a resolution under which girls of the village will be married only to those houses where toilet is available?
(a) Rajasthan
(b) Chhattisgarh
(c) Haryana
(d) Madhya Pradesh
Answer: c (Gondikan village panchayat is located in Sirsa district of Haryana)

60 Question: David Goldblatt, who recently died in South Africa, was:
(a) An Actor
(b) A nuclear scientist
(c) An Astronaut
(d) A Photographer
Answer: d

61 Question: In which of the following countries, 86 people died after violent conflict in June 2018 between the Berom farmers and the Fulani herders ?
(a) Somalia
(b) Brazil
(c) Nigeria
(d) Kenya
Answer: c

62 Question: Which of the following State Government’s Food Security Department has launched ‘Operation Sagar Rani’ to ensure the safety of the fish being sold in the market?
(a) Kerala
(b) Andhra Pradesh
(c) Tamilnadu
(d) Gujarat
Answer: a

63 Question: Which of the following Ministry / Organizations has published a report called ‘Women in Prisons’?
(a) Ministry of Women and Child Development
(b) Union Home Ministry
(c) Ministry of Scheduled Tribes
(d) NITI Aayog
Answer: a

64 Question: Which of the following states has announced the formation of ‘Yoga Commission’ for the promotion of yoga in the state?
(a) Uttar Pradesh
(b) Uttarakhand
(c) Himachal Pradesh
(d) Haryana
Answer: d

65 Question: Danny Faure who recently visited India, is the President of:
(a) Spain
(b) Fiji
(c) Seychelles
(d) Marshall Islands
Answer: c

66 Question: Who is the author of recently publish book ‘Intertwined Lives: PN Haksar and Indira Gandhi’?
(a) Veerappa Moily
(b) Salman Khurshid
(c) Jairam Ramesh
(d) Pranab Mukherjee
Answer: c

67 Question: Which country’s recently announced ‘Third Never Policy’ was welcomed by India?
(a) Nepal
(b) Maldives
(c) Mongolia
(d) Taiwan
Answer: c (Mongolia surrounded by China and Russia has emphasized on strengthening relations with other countries)

68 Question: Seychelles has recently postponed a plan of India to build a naval base on one of its islands. India had signed an agreement with Seychelles to make a naval base on which of the following island?
(a) Praslin Island
(b) Assumption Island
(c) Aldabra Island
(d) Dennis Island
Answer: b

69 Question: Ambabachi fair, which was in the news recently, is held at:
(a) Jagannath Puri Temple, Odisha
(b) Kamakhya Temple, Assam
(c) Kamakshmi Amman Temple, Kanchipuram, Tamilnadu
(d) Nanda Devi, Uttarakhand
Answer: b

70 Question: Which of the following volcanoes which featured in the 1960s James Bond film has erupted in Japan recently?
(a) Sakurajima
(b) Mount Aso
(c) Shinmoedake
(d) Hokkaido Coma Ga Take
Answer: c

71 Question: Which of the following states has launched Suryashakti Scheme for farmers?
(a) Gujarat
(b) Rajasthan
(c) Madhya Pradesh
(d) Maharashtra
Answer: a

72 Question: What is ‘Growth-India’ which was recently in the news?
(a) India’s first robotic telescope
(b) New Agriculture Scheme of the Government of India
(c) A non-government forum of economic experts
(d) Proposed satellite of ISRO
Answer: a

73 Question: Which of the following is related to the ‘PIRE Program’ which was in the news?
(a) High quality science research
(b) End of violence against women
(c) Promote the recycling of plastic
(d) Prevention of waste in the ocean
Answer: a
74 Question:Which of the following animals has been developed as the Super species by gene editing, which is immune to the dangerous PRRS virus ?
(a) Sheep
(b) Goat
(c) Pig
(d) Monkey
Answer: c (Scientists at the Rosalin Institute have developed super pigs through gene editing which is immune to Porcine Reproductive and Respiratory Syndrome or PRRS Virus Disease.)
75 Question: Frankenstein Food, which has been in the news recently, is:
(a) Fat-free foods
(b) A special type of food prepared for astronauts
(c) Foods Organically Produced
(d) Genetically Modified crop or meat products
Answer: d

76 Question: Recently researches discovered the new species of ape named Junzi imperialis from the tomb of China’s first ruler Qin Shihuang’s grandmother Lady Xia. It is an extinct species of :
(a) Orangutans
(b) Gibbons
(c) Gorilla
(d) Chimpanzee
Answer:b

77 Question: On June 21, 2018, in response to a US tariff on copper and aluminum exported from India, India has hiked tariffs on how many products imported from the US?
(a) 25
(b) 29
(c) 34
(d) 38
Answer: b

78 Question: The Election Commission on June 22, 2018, granted recognition to a political party named Makkal Nidhi Maiyam, which is established by:
(a) Rajinikanth
(b) Prakash Raj
(c) Wind welfare
(d) Kamal Hassan
Answer: d

79 Question: Which of the following sport is related to ‘Chemistry Cup’ held in Germany?
(a) Wrestling
(b) Archery
(c) boxing
(d) Athletics
Answer: c

80 Question: In which of the following states, the ban on the use of plastic became effective from June 23, 2018?
(a) Haryana
(b) Kerala
(c) Karnataka
(d) Maharashtra
Answer: d

81 Question: New Zealand’s Prime Minister Jacinda Ardern, gave birth a baby girl while holding office. She is the second Prime Minister of the world giving birth to a child while holding office of Prime Minister. Who was the first such Prime Minister?
(a) Margaret Thatcher, England
(b) Benazir Bhutto, Pakistan
(c) Grow Harlem Brunland, Norway
(d) Indira Gandhi, India
Answer: b

82 Question: An animal named Koko who had mastered American Sign Language passed away. Which animal was that?
(a) Guerrilla
(b) Chimpanzee
(c) orangton
(d) Gibbons
Answer: a

83 Question: In which of the following countries, mobile and fixed internet lines were cut across the country for a total of two hours, to coincide with the start of two school tests on 20th June, 2018, to to stop students cheating?
(a) Luxembourg
(b) Belgian
(c) France
(d) Algeria
Answer: d

84 Question: Scientists of India’s Physical Research Laboratory have discovered the planet called EPIC 211945201b or K2-236b with the help of ‘PARAS Spectrograph’. Where is the PARAS spectrograph located?
(a) Mount Abu
(b) Lhasa
(c) Market
(d) Lansdowne
Answer: a

85 Question: Which of the following states has appointed A.R. Rahman as its goodwill ambassador?
(a) Tamil Nadu
(b) West Bengal
(c) Sikkim
(d) Karnataka
Answer: c

86 Question: Where did the fourth International Yoga Day main event organized in India, where the Prime Minister took part?
(a) Lucknow
(b) Bhopal
(c) Dehradun
(d) Ahmedabad
Answer: c

87 Question: Which of the following countries declared the withdrawal of its membership of the United Nations Human Rights Council (UNHCR) on June 19, 2018?
(a) Russia
(b) Israeli
(c) China
(d) USA
Answer: d

88 Question: In which of the following countries, did India’s President Shri Ram Nath Kovind participate in the Yoga even held on the occasion of the fourth International Yoga Day on 21st June, 2018?
(a) Suriname
(b) Cuba
(c) Swaziland
(d) Greece
Answer: a

89 Question: Which of the following countries declared to grant a one-year residential visa in June 2018 for the nationals of war and disaster affected countries?
(a) UK
(b) Saudi Arabia
(c) UAE
(d) Kuwait
Answer: c

90 Question: In which country did the UAE-backed government forces freed port of Hodeidah from the control of Houthi rebels?
(a) Syria
(b) Yemen
(c) Turkish
(d) Iraq
Answer: b

91 Question: Which state has given the rank of cabinet minister to some saints of the state ?
(a) Madhya Pradesh
(b) Uttar Pradesh
(c) Uttarakhand
(d) Tripura
Answer: a

92 Question: ‘Osteria Francescana’ was crowned the world’s best restaurant for the second time by the British Trade magazine, Restaurant at the World’s 50 Best Restaurants awards ceremony. In which country is Osteria Francescana restaurant situated?
(a) France
(b) Italy
(c) Germany
(d) Spain
Answer: b

93 Question: Where was the world’s first International Centre for Humanitarian Forensics inaugurated on June 20, 2018 ?
(a) Chandigarh
(b) Gandhinagar
(c) New Delhi
(d) Mumbai
Answer: b

94 Question: The President of India, Mr. Ram Nath Kovind, on 20th June, 2018, hold bilateral meeting with his counterpart Desire Delano Bouterse in Paramaribo. Desire Delano Bouterse is the President of:
(a) Swaziland
(b) Greece
(c) Seychelles
(d) Suriname
Answer: d

95 Question: Where was the International Conference on Water for Sustainable Development held on June 20, 2018?
(a) Beijing, China
(b) Astana, Kazakhstan
(c) Dushanbe, Tajikistan
(d) Tehran, Iran
Answer: c

96 Question: What is the period of ‘International Decade for Action: Water for Sustainable Development?
(a) 2016-2026
(b) 2017-2027
(c) 2018-2028
(d) 2019-2029
Answer: c

97 Question: Which of the following states has launched ‘i-Hariyali’ app under ‘Mission Tandarust’?
(a) Punjab
(b) Haryana
(c) Maharashtra
(d) Rajasthan
Answer: a

98 Question: Which of the following is related to the Trump Administration’s ‘Zero Tolerance’ policy?
(a) More tariffs on copper and aluminum from China
(b) Illegal migrants and their children
(c) Balance of Payment
(d) Iran nuclear program
Answer: b

99 Question: Who is the author of the book ‘Ved Vigyan Alok’?
(a) Acharya Agni Vrit Nasthik
(b) Sadguru Jaggi Vasudev
(c) Acharya Vijendra Saraswati
(d) Morari Bapu
Answer: a

100 Question: Which city has been selected as the 100th Smart City?
(a) Gangtok
(b) Kohima
(c) Shillong
(d) Lhasa
Answer: c

101 Question: Which city was awarded the ‘City Award’ for showing great momentum in implementation of projects under the India Smart City Award 2018?
(a) Pune
(b) Jabalpur
(c) Bhopal
(d) Surat
Answer: d

 

[wp-review-facebook-reviews page_id=”1431878903781794″ limit=”10″]

0

51

User Rating: 4.92 ( 5 votes)
Rating: 5

About shalini

shalini
"I am passionate about my work. Because I love what I do, I have a steady source of motivation that drives me to do my best. In my last job, this passion led me to challenge myself daily and learn new skills that helped me to do better work. "

Check Also

Objective Current Affairs Questions 11 November

Objective Current Affairs Questions 11 November

Which city ranked as the most congested city in India as per the research titled …

3 comments

  1. Very Nice Article

  2. Nice Topics

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please wait...

Subscribe to Our Latest News

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.